Fotoshoot gezin & familie

Koester de mooie momenten met jouw familie: je ouders, je kinderen, je gezin, je kleinkinderen, je partner, je broers en zussen, …


Leg deze momenten vast en koester ze.


Wij houden van spontane momenten voor deze fotoshoot en trekken er graag op uit.

Samen met jou kiezen we een locatie en bespreken we welke soort foto ‘s jullie in gedachten hebben. Jullie vertellen het verhaal en wij nemen de foto ‘s!


Tijdens de shoot hebben we heel veel aandacht voor een ontspannen sfeer: we zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.


Spontaniteit is zeer belangrijk en we doen er dan ook alles aan zodat dit zichtbaar is op de foto ‘s.

Fotoshoot Gezin Gent
Fotoshoot gezin in Gent

Veel gezinnen willen ook graag een groepsportret. Ook dat kan! We zorgen ervoor dat het geen statig portret wordt, maar dat het een mooie weergave is van hoe jullie écht zijn!

Wat vandaag alledaags lijkt, wordt later een uniek tijdsdocument van hoe het vroeger was.


Het liefst dompelen we ons onder tijdens een “gewone” dag in jullie leven en zijn we een stille getuige van hoe het er bij jullie aan toe gaat.


Uiteraard kunnen we jullie ook vergezellen tijdens een uitstap waar we jullie en de dynamiek die er heerst, in beeld brengen. We gaan voor pure emotie!

Wij bezorgen jullie mooie, scherpe foto ‘s van goede kwaliteit die kunnen gebruikt worden in een foto album of die geprint kunnen worden om aan de muur te hangen.